figuur
 

inleiding

boeken

auteurs

distributie

links

contact

nieuw

Voltaire en de van Goghcombine

Wanneer geruchten de ronde doen dat studies van van Gogh in Frankrijk te koop zijn, groeit vanuit verschillende hoeken belangstelling. Wanneer deze werken als echt erkend worden, staan er enorme bedragen op het spel.
Een bestuurder van de Halewijnbank ziet samen met een ‘vriend’ de kans om hierdoor hun beider rekeningen nog gevoelig aan te dikkenen tegelijkertijd een andere kwalijke zaak van de bank op te lossen.

Wanneer winkeldetective Jef Tergo iemand in supermarkt Struys onterecht van diefstal beticht en eisen stelt, begint de zaak uit de hand te lopen.
Commissaris Van Velthoven en zijn adjunct Wieme met onderzoeksrechter Petra Van Geninden stoten al gauw op hebzucht, geweld en moord.


Uit de laudatio van Prof. Dr. Rik Pinxten :

‘Ik heb met stijgende verbazing en groeiende spanning dit boek gelezen.
Van Lier slaagt erin de personages echt tot leven te wekken en de lezer mee te trekken. De auteur haalt alles uit de kast: twijfel, hoogmoed, eenzaamheid, lusteloosheid en liefde. Als literair werk in het genre: volkomen geslaagd. Dit boek zal u veel genoegen geven.
Het leest als een trein. Maar onmiddellijk wil je voortlezen, hoewel je tegelijk verlangt dat het slot en de ontknoping lang mogen uitblijven.'

auteur: Hubert van Lier

Artus uitgevers

spatie

 

Voltaire en de van Goghcombine

Voltaire en de van Goghcombine

auteur: Hubert van Lier

 • Prijs:
  17,95
 • ISBN:
  9789079048304
 • uitvoering:
  paperback
 • aantal pagina's:
  272

spatie

spatie
 
figuur
 
 
spatie
 
Copyright Artus uitgevers - 2007 - info@artus.be
Voorpagina Inleiding Boeken Auteurs Distributie Links Contact Nieuw