figuur
 

inleiding

boeken

auteurs

distributie

links

contact

nieuw

Hubert Van Lier

verschenen boeken:

 • Voltaire en de Vodka wraak
 • Voltaire en de Chinese connectie
 • Antwerpen Groenplaats
 • Voltaire en de van Goghcombine
 • De Straffelozen
 • spatie

  spatie

  Hubert Van Lier

  Hubert van Lier is afkomstig uit Merksem en woont nu in Antwerpen-Linkeroever.

  Hij was jarenlang docent aan de Antwerpse Hogeschool en stichtte samen met Leo Geerts de Schrijversacademie. Hij was ook hoofdredacteur van het literaire tijdschrift 'Deus ex Machina' en is erevoorzitter van de Vereniging van Vlaamse Letterkundigen.

  Sinds het jaar 2000 publiceert hij thrillers en geeft hij lezingen rond dat genre. Vanaf 2003 is hij voorzitter van het Genootschap van Vlaamse Misdaadauteurs (GVM).

  ‘Antwerpen Groenplaats’ brengt het verhaal van iemand die louter toevallig in een web van de onderwereld verstrikt geraakt en slachtoffer wordt van toestanden die zich tot in Oekraïne uitstrekken. Deze thriller, net zoals zijn andere misdaadromans, hebben Antwerpen als decor en zorgen voor heel wat herkenningspunten die ook voor een niet-Antwerpenaar herkenbaar zijn.

  In zijn triller, De Lange wapper en de dode vrouw, schreef Hubert van Lier samen met Roger Rennenberg een verhaal van machtsmisbruik en corruptie, waarin de politieke wereld en de ermee verbonden industriële machten centraal staan.

  Voltaire en de van Goghcombine is de zevende misdaadroman van Hubert van Lier.

  De Straffelozen is de achtste misdaadroman van Hubert van Lier. In het Duitse Bondsparlement gaf gewezen rijkskanselier Kohl toe weet te hebben over verborgen nazi-financieringen.

  Artus uitgevers

  spatie

  spatie
   
  figuur
   
   
  spatie
   
  Copyright Artus uitgevers - 2007 - info@artus.be
  Voorpagina Inleiding Boeken Auteurs Distributie Links Contact Nieuw